torstaina, lokakuuta 12, 2006

Postres ja Savotta

Kävinpäs äsken syömässä Posters -nimisessä ravintolassa. Pakko on kirjoittaa ja kehua, sillä niin positiivinen poikkeus oli tämä ravintola Helsingin keskustapaikoissa. Kolmen ruokalaijin lounas 19 e. Eli halpa. Palvelu aivan loistavaa, jopa ruokaliinat laitettiin polville. Miljööö pieni, mutta intiimi. Ruoka erinomaista ja gourmeeta ja erikoista. Laitettu hyvin ja esteettisesti lautaselle. Postres tarkoittaa kuulema Espanjaksi jälkiruokaa. Suosittelen kaikille. http://www.postres.fi/.


SAVOTTA

Toinen eksoottinen on ravintola Savotta. Kattaus on eriparilautasia, vesi tarjoillaan koskenkorvapulloista, ruoka päreeltä. Pontikkaa löytyy listalta. Se on ihan tuomiokirkkoa vastapäätä. Emäntäpukuiset savonmurretta matkivat tarjoilijat ovat rempsakoita ja mukavia. Sisustus on tukkikämpän kopiointia ja ruoka sen mukaista. Kalaa ja lihaa sekä sieniä. Hyvät pöperöt ja erikoinen miljöö. Samaa ketjua Saslikin, Saaren ja Saagan kanssa. http://www.asrestaurants.com/ Kannattaa sielläkin pistäytyä.


AINO

Ravintola Aino sitten korttelin toisella puolella Esplanadin varrella on sitten toinen paikka, josta saa maakuntaruokia. Sekin on ihan mukava paikka.

Ei kommentteja: